Trends/Inspiratie/Nieuws.

Hier kan je inspiratie opdoen en de nieuwste trends bekijken voor een leuke betaalbare prijs !!!

Nieuw!!!

 

Koper in je interieur!
Koperen woonaccessoires zien we al een tijd in het interieur terugkomen. En voor het jaar 2015 is de kleur koper oranje door Flexa uitgeroepen tot kleur van het jaar. En deze trend wordt ook doorgetrokken in 2016, en zelfs voor 2017 zien we deze kleur nog steeds terugkomen in vele accessoires.

Ook de industiële uitstraling gaan we terugzien in 2017. Uiteraard hebben wij onze verlichting en acccessoires hierop aangepast. Du ga jij mee met de mode, maar wil je het wél betaalbaar houden, kom dan zeker even langs.

Eigen Huis en Tuin

Onlangs waren onze accessoires ook te zien in het programma Eigen Huis en Tuin op RTL 4.


Weg met de koorden

Wil je van de te lange touwtjes en hangende stangetjes in je huis af? Tegenwoordig is dat geen probleem meer met het LiteRise®, SmardCord® en UltraLift® systeem van Luxaflex®. Of kies voor een elektrische bediening.

 

LiteRise®
Met het LiteRise® systeem heb je geen koorden meer nodig om je raamdecoratie te bedienen. Door simpel de onderlat omhoog of omlaag te bewegen bepaal je zelf je lichtinval. De LiteRise is veilig voor kinderen en is daarnaast gebruiksvriendelijk en heeft een strakke vormgeving.

SmartCord® en UltraLift™
Zoals de naam al doet vermoeden heeft het SmardCord® en UltraLift® systeem een slim koord. Het koord is intrekbaar met een constante lengte waarmee de raamdecoratie bediend kan worden. Met het SmartCord® systeem hoef je kort aan het koord te trekken om de raamdecoratie naar de gewenste hoogte te laten zakken. Je hebt dus geen lelijke lange koorden meer die meestal alleen maar in de weg hangen.

PowerRise® en elektrische bediening
Met één druk op de knop je raamdecoratie bedienen? Kies dan voor de PowerRise® en elektrische bediening. Je hebt de keuze uit een afstandsbediening of wandschakelaar. Daarmee zijn de trekkoorden overbodig.

 

Trend; Geef kleur aan je interieur !!!

 

Wil je op subtiele wijze kleur geven aan je interieur of je interieur knusser maken? Gebruik dan kussentjes. Deze zijn gunstig geprijsd, wasbaar en eenvoudig te vervangen door andere wanneer je toe bent aan een nieuw kleurtje.

Koper is de kleur voor 2015! Laat deze rijke kleur terugkomen in je interieur. Je kan dit doen door koperen woonaccessoires te plaatsen, een muur in deze kleur te schilderen of te kiezen voor koperkleurige raamdecoratie.

Kom naar de winkel voor de meest actuele kleuren en prints voor dit seizoen.


Opbellen
E-mail