Raamdecoratie

Wij gaan met onze tijd mee. Dus hebben wij ook diverse mogelijkheden om je raamdecoratie elekrisch te bedienen, of zelfs via een app op je smartphone!! Vraag hiernaar in de winkel.

Plisségordijnen

Voor wie geen standaard ramen heeft, bieden plissés de ideale oplossing. Driehoeksramen of ronde ramen, trapeziumramen, allemaal geen probleem! Personaliseer je plisségordijnen door je eigen systeem te kiezen: Vrijhangend, dag & nacht, top down/bottom up of speciaal voor draai-kiep-ramen. En of dat nog niet genoeg is, zijn plissés ook nog verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

Horizontale jaloezie

De horizontale jaloezie is terug van weggeweest en modieuzer dan ooit tevoren. Met de lamelbreedte van 16 mm creëer je een subtiele uitstraling terwijl de 50 mm een robuuste uitstraling geeft. Personaliseer jouw horizontale jaloezieën met een bijpassend ladderband of stijlvolle koof. Dankzij het handige koordsysteem kan je zelf bepalen hoeveel licht binnenkomt. Handig als je overdag tv wilt kijken of je meubels tegen de zon wilt beschermen.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven een natuurlijke, duurzame uitstraling aan je interieur. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Onder de kleuren vind je onder andere eiken, walnoot en wengé. Maak de houten horizontale jaloezieën persoonlijk met de opties die je hebt op gebied van lamelbreedte, ladderband, aluminium bovenbak en unieke koordknopen. Door de ontwikkelingen in productiemethoden is er nu ook een collectie van houten jaloezieën die geschikt is voor vochtige ruimtes.

Duo rolgordijnen

Regel zelf je privacy, sfeer en daglicht met een duo rolgordijn. Door de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar te schuiven kan je oneindig variëren. Naast de verschillende kleuren is er ook keuze uit brede en extra brede banen. Is het rolgordijn voor de slaapkamer, kies dan een verduisterende stof zodat het extra donker is. Voor de keuken zijn er brandwerende stoffen. 
Personaliseren kan met de gewenste cassette, bediening en uiteraard kleuren en stoffen.

Duettes (of Dupligordijnen)

Een duette lijkt op een plissé, maar heeft twee lagen stof. Daarmee is het de perfecte isolatie voor je raam. De honingraatstructuur creëert ruimte voor stilstaande lucht. Deze lucht isoleert en houdt daarmee de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer is de werking net andersom. Voor wie wil besparen op zijn energiekosten is dit een goede keuze. Laat het bovenste gedeelte zakken tot ooghoogte en je hebt wel licht, maar geen inkijk.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen komen het mooiste tot hun recht bij grote raampartijen. De rechte panelen geven het interieur een strakke en moderne uitstraling. Paneelgordijnen staan niet alleen mooi voor het raam maar kunnen ook toegepast worden als scheidingswand, schuifdeur of roomdivider. De panelen kunnen afzonderlijk van elkaar bediend worden maar ook als groep of set. Omdat de panelen los van elkaar zijn, kan je combineren met verschillende kleuren en stoffen voor een speels effect of meer diepte.

Rolgordijnen

Rolgordijnen passen bij elke woonstijl dankzij de uitgebreide collectie stoffen waar je uit kunt kiezen. Je hebt rolgordijnen in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Laat het rolgordijn op maat maken en er komt geen licht langs de randen. Rolgordijnen hebben een luxere en exclusievere uitstraling wanneer je gebruik maakt van accessoires, bijzondere stoffen of stiksels. Je kunt ze verder personaliseren met ringen, een onderlat of design bediening

Verticale jaloezieën

De nieuwe collecties verticale jaloezieën laten zien dat verticale jaloezieën goed passen in het interieur van nu. Zo zijn verticale jaloezieën nu verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof. Maar binnen deze collecties heb je ook weer een ruime keuze. Transparant, met dessin of voor speciale ruimtes. Bij ons heb je de keuze uit diverse decoratieve opties als baleinen, geperforeerde lamellen, ringen of siervolle stiksels. Verticale jaloezieën zijn bijzonder mooi bij grote raampartijen.

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn brengt sfeer in het interieur. Vanwege de grote keuze in stoffen zit er altijd één voor je bij. Laat ze open op een mooie dag en sluit ze half op een druilerige dag. Net als gordijnen geven vouwgordijnen een warm en geborgen gevoel. Een vouwgordijn laat zich eenvoudig bedienen door het kettingsysteem. De baleinen zijn uit het vouwgordijn te halen waardoor deze ook gemakkelijk gereinigd kunnen worden en laat jouw vouwgordijn(-en) op maat maken waardoor hij strak tegen het raam valt.

 

 

Opbellen
E-mail