Over ons


Al ruim 25 jaar zijn wij actief in het vak. Wij zijn gevestigd aan de Hoge Rijndijk 9 in Woerden, waar wij je van harte welkom heten. In onze showroom van ruim 1000 m2 vind je een zeer uitgebreide collectie gordijnen, vloeren, meubels, sta-op-stoelen, relaxfauteuilles, lampen en accessoires.

Vanuit onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om jouw woonwensen en ideeën te vertalen in aansprekende interieurconcepten. Wij zijn je graag van dienst waarbij persoonlijke aandacht voor woonplezier voorop staat. 

 

Sinds 2012 zijn wij aangesloten bij de branche-organisaties Colors@Home en OTAK Puur Wonen.

Colos@Home voorziet in alle vloer- en raambekleding. Hierbij maken wij gebruik van de kwalitatief goede merken. En dit alles tegen betaalbare prijzen. Voor het complete assortiment ga je naar http://www.colorsathome.nl.                 

OTAK Puur Wonen verzorgt de meubels en accessoires voor ons bedrijf. Een groot deel uit het assortiment vind je in onze showroom. Daarnaast is het mogelijk om de complete collectie te bekijken via http://www.otak.nl. Als je hier je keuze hebt kunnen maken, zorgen wij dat de spullen keurig  bij jou aan huis geleverd worden.

Bovendien hebben wij ook een ruime keuze in sta-op-stoelen. Deze kwalitatief hoogstaande stoelen maken het wat makkelijker om op te staan, als het allemaal niet meer zo soepeltjes gaat. Verder kan je in deze stoelen heerlijk relaxen.

Tenslotte hebben wij in een ons pakket een kleine collectie, kwalitatief hoogstaande bedden.

Dus een compleet assortiment, overzichtelijk gepresenteerd, met gratis parkeren voor de deur.

Vanuit onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om jouw woonwensen en ideeën te vertalen in aansprekende interieurconcepten. Bovendien werken wij nauw samen met een interieurstyliste.


 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Opbellen
E-mail