Meubels van Otak.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, grotere eettafel of een heerlijke relaxfauteuil, je vindt het bij OTAK Puur Wonen. Samen met salontafels, eetkamerstoelen, karpetten en nog veel meer! Een groot deel van de collectie kun je in onze showroom van dichtbij bekijken. Dus kom even proefzitten en vergelijk.

Kijk voor het complete assortiment op

www.otak.nl.

In onze showroom van ruim 1000 m2 hebben wij een groot deel van het assortiment voor je uitgestald staan. Loop dus even binnen en laat je uitgebreid informeren naar de vele mogelijkheden. Of je bestelt het via de site, geeft aan dat de dichtstbijzijnde winkel De Wit Wonen is, en wij zorgen dat het keurig bij jouw wordt afgeleverd. Veel plezier met het maken van je keuze...

OTAK Puur Wonen is een landelijke keten van winkels waar je alles kunt vinden op het gebied van zitten, tafelen, slapen, opbergen, studeren en accessoires. Puur wonen in uiteenlopende stijlen. Onze winkels zijn fris, overzichtelijk en aantrekkelijk.

 

Onze huiscollectie... 

Ook hebben wij nog een huiscollectie voor relaxfauteuils, sta-op-stoelen en verstelbare bedden. Dit alles weer met zeer vele mogelijkheden in uitstraling, kleur, stof- of houtsoorten.

Laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden. 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail