Vloeren

Laminaatvloeren

Wij hebben zeer ruime keuze uit vele soorten en kleuren laminaatvloeren. Of je nu lamellen- of tegeluitvoering wilt, wij kunnen het leveren.

Laminaat is eenvoudig te leggen door het clicksysteem, is krasvast en dankzij de toplaag en onderhoudsvriendelijk. Vuil hecht zich daarnaast niet vast aan de vloer en deze is daardoor eenvoudig te reinigen. Dankzij de ontwikkelingen in de productie is een laminaatvloer nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Je hebt wél de uitstraling maar niet het onderhoud. Laminaat is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn helemaal van nú! Dit is stoot- en slijtvast. Ook pvc-vloeren zijn in zéér vele soorten te verkrijgen. Zowel in lamelvorm als tegelvorm.
Ze zijn eenvoudig te reinigen en verkrijgbaar in een houtmotief of de look van een tegelvloer. Een pvc vloer is net als laminaat nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden. Welk motief je ook kiest, de volgende voordelen krijg je er gratis bij: onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, hoge slijtvastheid en veel decoratieve mogelijkheden. Bovendien is het een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming.

Vinyl

Vinyl is slijtvast, duurzaam en hygiënisch. Kinderen die met vieze schoenen naar binnen rennen, huisdieren die vuil onder de pootjes hebben of verharen? Met vinyl hoeft dit geen probleem te zijn. Omdat vinyl naadloos is te leggen, krijgen vuil en stof geen kans om achter te blijven

Marmoleum

Marmoleum wordt gemaakt van lijnolie en kalksteen. Omdat dit natuurlijke grondstoffen zijn, is marmoleum zelfs na 25-40 jaar volledig biologisch afbreekbaar. Dit matcht perfect met de trend dat gebruik van natuurlijke materialen belangrijk is. Naast het feit dat marmoleum milieuvriendelijk is, staat het ook prachtig in je interieur. Zo worden er elk jaar nieuwe kleuren ontworpen, geheel volgens de laatste trends en woonwensen.

 

 

Opbellen
E-mail